Следвайте Гласове в Руският философ Александър Дугин, смятан за един от най-ревностните

...
Следвайте Гласове в Руският философ Александър Дугин, смятан за един от най-ревностните
Коментари Харесай

Дугин: Не съм обърнал гръб на Путин, но елитът в Русия го предава

Следвайте " Гласове " в 
Руският философ Александър Дугин, считан за един от най-ревностните поддръжници на офанзивата в Украйна, увери, че не е обърнал тил на Владимир Путин, макар провалянето на Москва в украинския град Херсон, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Западът стартира да популяризира фалшив, че аз и съветските патриоти сме обърнали тил на Путин след предаването на Херсон и сякаш сме желали отдръпването му ", написа нощес Дугин в " Телеграм ".
" Да страдаме от загубата на Херсон е едно. Но нашата връзка с главнокомандващия е друго нещо. Ние сме правилни на Путин и ще поддържаме военната интервенция [в Украйна] и Русия до дъно ", прибавя Дугин в известието си.
Цялото известие на Дугин в Телеграм: 

Западът и ЦИПСО (Центрове за осведомителни и психически интервенции на въоръжените сили на Украйна) започнаха да внушават, че съветските патриоти и аз сме се обърнали против Путин след капитулацията в Херсон и сякаш сме го призовали да подаде оставка. Това обвиняване се появи от нищото и се основава на известие, за което се твърди, че е изтрито от мен. Очевидно е, че никой няма да му повярва.
Но с цел да сме сигурни: Никой не е обърнал тил на Путин, както аз, по този начин и всички други съветски патриоти го поддържаме абсолютно. Скръбта по загубата на Херсон е едно, а отношението към главнокомандващия - друго.  Ние сме лоялни към Путин и поддържаме военната интервенция до дъно. 
Въпреки това Западът, който упражнява извънреден напън върху Русия, не схваща, че Русия и Путин няма да капитулират при никакви условия. Крайната стъпка може да бъде единствено потреблението на термоядрени оръжия. Президентът ясно съобщи: няма да капитулираме. Притискането на Русия в ъгъла ще докара до самоубийството на Запада и на цялото човечество.
Убеден съм, че потреблението на нуклеарно оръжие може да бъде избегнато, в случай че Русия се обърне към идеологията и съветската концепция.  Само откакто активизираме обществото духовно и идеологически, ще можем да победим без нуклеарни оръжия.
В името на президента и за положителното на народа: в случай че имаме някакви недоволства, то те са против ръководещия хайлайф, чиито членове един по един предават нашия висш водач. Само ние - съветските патриоти и съветският народ - сме му правилни. 
 
В петък Дугин разгласява друго известие, в което изглеждаше, че подлага на критика Кремъл след загубата на Херсон. В него той твърдеше, че съветската власт не може да се отхвърля повече от нищо и че " лимитът е доближат ".
Въз основа на това известие американският изчерпателен Институт за проучване на войната уточни в известие, че отдръпването от Херсон е провокирало " идеологически раздор сред фигури, подкрепящи войната, и Владимир Путин ", което може да подкопае доверието в съветския президент.
С вчерашното си известие Дугин се отбрани като написа, че " в случай че имаме недоволства, те са против от членовете на управителния хайлайф, които към този момент бягат и един след различен предават висшия главнокомандващ ".
Той съобщи също, че съветското общество би трябвало да се активизира " духовно и идеологически ", с цел да завоюва спора без потребление на нуклеарни оръжия.
Отстъплението от Херсон, стратегически град в южна Украйна, беше обществено подкрепено от други съветски персони, които обаче упорстват за потребление на най-радикални решения в Украйна. Сред тях са чеченският водач Рамзан Кадиров и ръководителят на паравоенната група " Вагнер " Евгений Пригожин.
60-годишният Александър Дугин от дълго време стартира идеологията на " неоеврезийството " и приканва светът да се освободи от западните отклонения посредством построяването на империя, която обгръща Европа и Азия.
В края на август неговата щерка Даря Дугина беше убита в бомбен атентат покрай Москва. 

Източник: dnes.dir.bg
 
 
14 Ное 202219112 Ное 2022384710 Ное 2022246509 Ное 202299109 Ное 202295908 Ное 20223558Коментарисъждител13 Ное 2022 15:14ч.
Александър Гелевич дано да пристигна в България, където една кохорта разбирачи са подготвени да му заявят право в очите, че на ежедневната разпивка и идеологическа раздумка м/у него и Вл.Владимирович, се е стигнало до препиване и надлежно счепкване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:18ч.
Друго гледайте вие! Това е следващ материал, който посочва доста значими репери и е уместно да си спомним за речите на президента Путин. Много индикации се събраха към този момент, че Путин би трябвало да бъде деликатно слушан и да се приема доста съществено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Моско москала13 Ное 2022 19:44ч.
не разбрах,защо без нуклеарни оръжя!?! Че те са доста ефекктивни.Бухай,Владимир Владимирович,ТЕРАТОН Пожарна охрана ВАШИНГТОН!!!!!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Ное 2022 15:21ч.
Поредната нелепост... Херсон не е никакъв неуспех, а дугин потвърди, че работи против Путин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:25ч.
Военнизирана и фашизирана Украйна, с два милиона мъже под пагон, голяма територия, съвременно въоръжена от целия Запад с най-нови мостри оръжие, подпомагана безкрайно с разследваща информация, връзка, технологии, сателитни системи, финанси, горива, материали, консумативи, а към този момент и непозната жива мощ под друга форма е явно доста сериозна военна мощ, която мъчно може да бъде пободена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Ное 2022 15:29ч.
Бла бла бла... доста елементарно може да бъде победена и то от Русия, различен въпрос е дали тъкмо това се цели, ъгъл тъй че, взимай пуканките и гледай.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Ное 2022 15:27ч.
Наистина ме изумява нелепостта на някои хора... всички бързат, но хубавите работи стават постепенно, като в танц, една напред, две обратно, превръщане, завъртане и отново 2 крачки напред, една обратно. Колко години Путин ги играе във всички игри и още не сте го разбрали.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:31ч.
Какви са разновидностите на военните вероятности? 1. Русия губи войната. Тук картината е доста комплицирана, тъй като всички друго с изключение на безусловна победа, ще бъде практическа загуба на Русия. Дори помирение, заледяване ще е най-малко обричане на непосредствен предстоящ провал! Всички знаят това, а то от своя страна доближава евентуално потребление на неприятни оръжия. Самият Дугин отново го подсказва! Всички губят! 2. Русия печели войната. Няма да разказвам параметрите на успеха, тъй като тук тирада иде за нещо напълно друго.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva14 Ное 2022 7:45ч.
Най-вероятният излаз е Русия да загуби войната, която единствено стартира. Т.е. няма по-голямо удостоверение на тезата, че каквото самичък си направиш няма кой различен да ти направи! Така, че се насочете към переспектива 1. от Вашите съждения.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:36ч.
Многократно съм ви привличал внимание, че една победа на Русия би имала фактически епохално значение, в случай че около войната се реализира едно фрапантно преформатиране на обществената система в страната. Чудесно е известно, че тази система е дефектна. Няма по какъв начин всичко да си остане постарому - с олигарсите и частните им армии, корупция, ниска успеваемост и сериозен криминалитет от всевъзможен тип!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съвременник14 Ное 2022 9:45ч.
" Няма по какъв начин всичко да си остане постарому - с олигарсите и частните им армии, корупция, ниска успеваемост и сериозен криминалитет от всевъзможен тип! " - Доста положително изложение на модерна Окраина и много пошът опит за внушения. Отдавна върви демонтажа на тази система. Случващото се в този момент е епитафия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:44ч.
Очевидно е, че непознатите разузнавания ще употребяват всяка опция за д а насаждат разединение и напрежение м/у всеки и всичко. НИКАКЪВ РАЗКОЛ м/у Дугин и Путин няма. Въпреки очебийно демократичните си тежнения, Путин отлично знае, че може да се облегне на съветските патриоти, на армията и народа! Други хора в Русия са неговият проблем и с изключение на за успеха във войната, там трябда интензивно да мислят за формулата на бъдещото съветско общество. Иначе смисълът се губи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западът постоянно е правил едно и също13 Ное 2022 15:50ч.
След ВСВ техен " воин " става Жуков и намерено в пресата го поставят на мястото на Сталин. Играта им е една и съща епохи, разделяй и владей! Мръснишки и подли номера!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva14 Ное 2022 7:48ч.
А най-мръсното ПРЕДИ края на ВСВ е, че оказват помощ на Съюз на съветските социалистически републики да да я завоюва тази война. За да могат в следствие да създадат това, което твърдите. Ако не са били помогнали на Съюз на съветските социалистически републики нямаше да имат тази опция. Мръсници!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:53ч.
В този си тип, в по-дългосрочен проект Русия няма никакъв късмет да задържи тази голяма територия! Необходими са надалеч по-голямо количество човешки запаси, само че освен голо количество! Става дума за съвременни, образовани, дисциплинирани, стимулирани, единни, солидарни, ефикасни и жертвоготовни хора! Винаги има хайлайф, който постанова правила, изисква, води, управлява, само че това не може да са сегашните олигарси, а нов ЕСТЕСТВЕН ЕЛИТ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva14 Ное 2022 7:55ч.
По-големи нелепости не сте съумели да съчините в предходните си постове! От къде да дойдат тези човешки запаси? При изискване, че тези запаси са изпратени в месомелачката в Украйна! След която месомелачка нужните човешки ресури ще са още по-големи! Което най-малко ясно демонстрира, че Путин работи в синхрон с другаря му Си. Защото навръх човешките запаси на втория се разчита да заселят голямата територия. Обезлюдена в допълнение от първия. Явно голото количество е изоставено за сметка качеството, което обаче не е ясно къде се основава.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 15:59ч.
Иначе всичко е цялостна нелепост! Какво ни грее нас, че единият хайлайф се наричал МАГНАТИ и плащал на Дем. партия, пък другият хайлайф се наричал ОЛИГАРСИ и заплаща на Кремъл, пък третият хайлайф бил НЕЗНАМКАКЪВСИ и плащал на незнамкого си. Трите елита се мразели и желали да се оберат един различен! кому е нужно това, с изключение на на " победилия " хайлайф?! Видяхме какво мислят те и какво ни готвят - инфлация, плячкосване, заробване, коронавирус, цифрова идентичност, консуматорска унесеност, опростачване, лгбти+, несъществуващи полезности, прикрита експанзия. НЕ, БЛАГОДАРЯ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител13 Ное 2022 16:03ч.
Така че - общителни мои, не изпадайте в примитивизъм и слушайте доста деликатно какво приказват и какво се пробват да ни кажат по-умни от нас хора! Има един доста огромен въпрос, който визира вероятността от реализирането на всичко това в някакъв изчистен (идеален) вид. Откровено казано, тази възможност е пренебрежимо дребна! Историята не работи по този начин. Очакват ни неизбежни драми, даже нещастия! Изходът е неразбираем!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати София13 Ное 2022 16:03ч.
Борбата против злото в никакъв случай не е лесна, само че изходът е съдбоносен от горе! Слава на Русия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун13 Ное 2022 16:04ч.
Паяци в буркан.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Паяците в буркан са във Вашингтон, Лондон, Брюксел, Киев13 Ное 2022 21:44ч.
Основните центрове на сатанизма
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Аз като гледам14 Ное 2022 2:27ч.
различен живее в бункер. Путин се разноски, под дърво и камък, само че то това няма значение. Неграмотността е страшното, циклопе, а постоянно тя е наследствена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Войната е лекуване посредством хирургия!13 Ное 2022 16:05ч.
Русия беше прогнила от западни болести. Сега войната изрязва всичко гнило. Разбира се, че боли, още повече, че липсва упойката на илюзиите - само че пък е налице скалпелът на истината, който изрязва гангрената на заблудите. Русия се учи да живее в естественото си положение - война с антихристиянския Запад, неслучайно към този момент мнозина схващат, че това религиозна война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун13 Ное 2022 16:30ч.
Пригожин е към този момент страна в страната и въпрос на време е да вземе главата на Путин, изключително след големите издънки в Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ама доста ли ти се ще ве, реститутка?13 Ное 2022 21:45ч.
Нещата по-скоро ще стигнат до твоята глава. Такава ви е фамилната орис май
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР